Britanski mediji pišu o seks-turizmu u Beogradu: Bolesnici putuju zbog psećih bordela i silovanja omamljenih pasa (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Kako piše Miror, Britanci su među sve većim brojem turista koji posećuju Srbiju zbog seksa sa životinjama. Naime, postoje organizovane turističke ture za ovakve ljude koje nude direktan prevoz

Nakon našeg pisanja o jezivim bordelima u Beogradu, gde siluju omamljene pse, britanski Miror je objavio priču o "bolesnom seks turizmu koji praktikuje sve veći broj Britanaca". Oni namenski posećuju Beograd kako bi za manje od 70 evra u ovim horor mestima upražnjavali seks i silovali pse.

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ (+18): Plaćaju da bi silovali omamljene pse, sve se dešava na tajnoj lokaciji u Beogradu?

Kako piše Miror, Britanci su među sve većim brojem turista koji posećuju Srbiju zbog seksa sa životinjama. Naime, postoje organizovane turističke ture za ovakve ljude koje nude direktan prevoz.

Oni u oglasima pronalaze ponude seksa sa životinjama za cenu između 70 i 150 evra, a snimanje monstruoznog čina dok se iživljavaju nad životinjom košta dodatnih 50 evra.

Podsetimo, Udruženje za zaštitu životinja Levijatan došlo je do informacija da u Beogradu postoji bordel sa psima, gde ih omamljuju i seksualno zlostavljaju.

Oni su na svom Fejsbuk profilu postavili izrazito uznemirujući sadržaj, gde se vidi omamljen pas kako su mu navučene najlon čarape, očigledno spreman za neki bludni čin.

Prema tvrdanjama, ovaj bordel nalazi se u Beogradu. Ovaj pokret nudi nagradu od 1.000 evra onome ko pomogne da se otkrije mesto ovog gnusnog zločina.

Postoje informacije da je u pitanju jedan stan, a čim se sazna lokacija slučaj će biti prijavljen nadležnim isntitucijama.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)