Unuka princeze Jelisavete Karađorđević u kandžama mračne sekte: Vrbuju žene, muče ih glađu, dok one govore "Gospodaru, molim te, stavi svoj žig na mene"

Svetski mediji bruje o tome da je unuka srpske princeze jelisavete upala u sektu na čijem čelu je 57-ogodišnji Amerikanac, koji svoje članice seksualno iskorišćava, a onda im stavlja žig na telo

Američka glumica srpskog porekla Katarina Oksenberg, ćerka princeze Jelisavete Karađorđevićnedavno je ispričala kako je njena dvadesetšestogodišnja ćerka pala pod uticaj opasne sekte 'Nxivm' koja joj je isprala mozak.

E, OVO JE PRAVA SRPSKA PRINCEZA: Kristina Oksenberg otkriva ISTINU o povratku KARAĐORĐEVIĆA kući! (FOTO)

Bivša zvezda 'Dinastije' tvrdi kako su svi članovi sekte žigosani inicijalima Kejta Ranijera, 57-godišnjeg osnivača sekte, s kojim članice sekte imaju seks, a on im brani da jedu više od 500-800 kalorija dnevno.

On potpuno manipuliše ženama, među kojima je i ćerka Katarine Oksneberg, 26-godišnja Indija.

Indija je oduševljena Ranijerovom sektom, i na njegova grupna predavanja odvajala je svu ušteđevinu, a onda je njena majka, zvezda 80-ih, shvatila da se njena ćerka čudno ponaša i da se sve više udaljava od nje.

- Indija je bila u lošoj situaciji. Jednom prilikom mi je kazala kako neće jesti tri dana kako bi ispravila svoje loše ponašanje- Želim samo da spasem svoju ćerku - ispričala je Katarina Oksenberg i dodala da je ćerku pozvala na rođendan i tada shvatila da je u životnoj opasnosti.

Kada ju je videla, bila je jako mršava, kosa joj je otpadala i nije dobila menstruaciju već godinu dana - što su tipični znakovi pothranjenosti.

Prijatelj i bivši član sekte Boni Pis kazao je Katarini kako je Indija izabrana za 'tajno sestrinstvo' i kako mora da je spase.

Zaprepašćena majka tada je zamolila ćerku da napusti sektu, ona je odbila i tada prekinula svaki kontakt s njom.

Osnivač sekte živi u Njujorku, a prema navodima stranih medija, ceremonija žigosanja izgleda jezivo i zastrašujuće:

Tokom inicijacije sedne se na masažni sto, a onda sledi užasna rečenica pre samog čina žigosanja:

'Gospodaru, molim te stavi žig na mene, biće mi čast'.

Vlastima Njujorka poslate su brojne prijave protiv grupe Nxivm, te se čeka reakcija i istraga nadležnih organa.

(Telegraf.rs/radaronline)