Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje! (VIDEO)

I tu se nisu zaustavile. Tvrde i da hrvatski alfa mužjaci nemaju šanse kod Srpkinja jer naše žene mogu da ih pojedu za doručak

Izgleda da "lijepa njihova" nije baš toliko lepa ženskom delu Hrvatske, pa sve više devojaka hita preko graničnog prelaza Bajakovo ka Beogradu u potrazi za većim, moćnijim, krupnijim i divljim - muškarcem. A i, ko će kod koga, ako ne komšinica kod prvog komšije. U našoj prestonici se, kako same kažu, najbolje izljube. Zna se šta sledi posle dobrog ljubljenja...

Britanac bio u Zagrebu i isprozivao Hrvatice da su "lake", pa došao u Beograd da ispita koliko su Srpkinje spremne na seks!

I zato, čujte i počujte beogradski Jovane, Marko, Ivane, Luka i Srđane: potražnja za beogradskim momcima počinje već na granici, a buljuk žena hrli ka vama.

- Sve je u Beogradu isto kao u Zagrebu, samo je nekako veće, moćnije, krupnije i divlje. To je ono zbog čega Zagrepčanke jako vole doći u Beograd i zato što se kod vas stvarno živi jednim neverovatnim tempom - kaže voditeljka Ida Prester, koja je iz hrvatske prestonice "prebegla" u srpsku.

SRPKINJE SAMELJU HRVATIĆE ZA PET MINUTA

Ona dodaje i da hrvatski mužjaci nemaju šansi kod Sprkinja.

- Ma, Srpkinje naše jadne Hrvatiće pojedu za doručak. Samelju ih u prvih 5 minuta jer su mnogo jače. Ne mogu oni njima biti frajeri - objašnjava kroz osmeh.

Holivudski stil života, za razliku od Zagreba u Beogradu je puno izraženiji.

- Devojke u prodavnici, banci, na ulici, sve izgledaju kao porno dive i ja se u Beogradu osećam kao da nikad nisam prikladno obučena i kao neka curica. Sve vaše žene imaju duge noge, velike grudi, sve je naduvano.

Zaključuje da je Beograd odličan grad za one koji se žele dobro provesti, popiti, izljubiti, ali i da to Hrvati jako dobro znaju.

I druge Hrvatice smatraju da bi egzodus njihovih žena prema Srbiji sigurno bio manji da su našle nekog zgodnog frajera u Sibiru ili Africi.

- Moj dragi mi je samo spakovao kofere i preselio me bez nekog mog prava glasa, ali samo zato što je ljubav presudila. Ma, i u Afriku bih otišla bez razmišljanja jer mislim da je ljubav dovoljno bitna stvar u životu, pa je potpuno nebitno gde ćeš živeti sa osobom koja ti je super - kaže Lana Borić, još jedna od "prebeglih" žena.

undefined

SVAKI DAN BEOGRAD NUDI NEŠTO NOVO

Srpska metropola, za razliku od hrvatske, živi 24 sata dnevno i baš zato se u njoj uživa punim plućima.

- Svaki dan u Beogradu ima nešto novo, svaki dan se nudi nešto novo, pa mi život ovde više odgovara - priznaje glumica Irma Milović i otkriva šta to Beograđani vole kod Hrvatica.

- Vaši alfa mužjaci vole naš akcenat. To im je jako seksi, baš kao što su i oni nama seksi.

Ne znamo da li će tako misliti i posle 5 godina života u Beogradu, ali očigledno je da ih trenutno drma početnički zanos i da su novim prebivalištem oduševljene.

- Sloboda, duh, nema mere ni u čemu, živite bre život punim plućima. To je vrlo motivišuće za nas - priča rediteljka Marčela Zanki.

Vremena kada je ljubav između Srbina i Hrvatice bila zabranjeno voće - definitvno su iza nas, a to očigledno najviše odgovara mnogobrojnim potencijalnim snajama s one strane Bajakova.

Pa, srećno i jednima i drugima i dobro nam došle.

(Telegraf.rs)