Pronađena Jelena (13) posle 3 dana, otac i dalje ne zna šta se desilo u tih 20 minuta do škole: Proslavila rođendan, častila društvo, pa nestala (FOTO)

Od kuće u kojoj živi do ulaza u školu, Jeleni je potrebno 20 minuta laganog hoda

Potraga za Jelenom Kurajić (13) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice  je okončana, kako je njen otac Milan potvrdio za Telegraf. Devojčica koja je nestala pre četiri dana, u četvrtak 1. februara, pronađena je u Grockoj.

Krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag: Porodica traga za Jelenom (13) iz Sremske Mitrovice (FOTO)

- Sad su mi javili da je dobro! Hvala svima koji su pomogli da se moja ćerka nađe - objasnio je Milan Budurinović.

On je za Telegraf nešto ranije ispričao da mu je ćerka nestala na putu ka školi. Kako je opisao, od kući u kojoj je devojčica stanovala do ulaza u školu  potrebno joj je 20 minuta laganog hoda.

- Ona uglavnom u školu ide sa svojim drugaricama, ne znam zašto to nije uradila i tog dana. U nedelju joj je bio rođendan, znam da je dan kasnije odnela posluženje drugarima iz odeljenja i sve je bilo normalno - objašnjava otac koji je istakao da mu je policija za sada samo saopštila da je dete nađeno i da još nema detalje o njenom nestanku.

Za njom su se u potragu bili uključili drugovi iz škole, komšiluk i policija.

Milan dodaje da je ovo prvi put da je tinejdžerka otišla od kuće i da ne zna kako se našla u Grockoj, kao ni da li tamo ima poznanike.

Inače, Jelena je posle razvoda roditelja pre nekoliko meseci smeštena u hraniteljsku porodicu, za koju Milan tvrdi da su divna bračna zajednica sa dvoje dece.

Isključuje mogućnost da je devojčica otišla kod majke.

(S.I.)