"Prelepa je...čuvaj je od zla": Zoran Marjanović okačio prvu fotografiju sa slobode sa malom Janom, a svi komentari su identični (FOTO)

Marjanović prikazao sliku porodične idile, mala Jana u čvrstom zagrljaju oca

Foto: Facebook

Ćerka Jana, koja je nedavno morala da svedoči u slučaju ubistva njene majke Jelene Krsmanović, uživa u zagrljaju svog oca Zorana Marjanovića, koji je ovaj porodični detalj želeo da prikaže javno na svom Fejsbuk profilu.

Usledili su brojni komentari poput: "Pozdrav Zorane tebi i Jani, lepotica mala", "Prelepa slika oca i ćerke", "Mnogo sreće".

Ipak, poslednji komentar je najviše upao u oči - "Prelepa je... čuvaj je od zla".

Sve to delovalo bi kao obična porodična priča da nije reč o prvoj fotografiji Marjanovića nakon izlaska iz pritvora, gde je boravio tokom postupka za još uvek nerešeno ubistvo supruge Jelene Krsmanović. Zanimljivo je da je Zoran Marjanović odlučio da svoje lice i svoj osmeh, "sakrije" iza iskrenog osmeha ćerke Jane, pa je pitanje šta time želi da poruči javnosti nakon izlaska iz pritvora.

Mala Jana najviše potresena zbog Zoranovog hapšenja: Vrištala dok su joj odvodili oca!

U jednom od najmisterioznijih ubistava u Srbiji ikada Marjanović je do sada bio jedini osumnjičeni, a pritvor mu je ukinuo Apelacioni sud 12. jula. Međutim, to ne znači da je proces završen.

Jelena Marjanović mučki je ubijena pre više od dve godine, a o tome kako je zločin izvršen u javnosti postoji nekoliko verzija priča. Ono što se zna je da je sa mučkim povredama pronađena u kanalu pored nasipa u beogradskom naselju Crvenka. Marjanović je, kao osumnjičeni, uhapšen septembra prošle godine.

(Telegraf.rs)