Ovaj prevoznik je pokretna opasnost, to znaju svi, ali nemaju izbor, kažu meštani: Usred vožnje zapalilo se dva autobusa za kratko vreme (FOTO)

Ti autobusi predstavljaju rizik na drumu, upozorio je na Fejsbuku jedan od putnika

Autobus somborskog prevoznika "Severtrans" koji prevozi đake, izgoreo je danas prepodne na putu Sombor-Odžaci. Srećom, putnika u autobusu nije bilo.

Požar je izbio iznenada i bio je tako jak da su ga gasila dva vatrogasna vozila sa tri mlaza. Putnici koji se voze "Severtransom" žale se da su skupi, prljavi, neljubazni, a što je najgore od svega, i - nebezbedni.

Telegraf.rs

- Apelujem na vozače: molim vas obratite pažnju na mimoilaženja sa Severtrans autobusima. Delom zbog lošeg održavanja prouzrokovanog nestručnošću, lenjošću i netrezvenom ponašanju servisera, a delom i zbog samih vozača, jedan broj tih autobusa predstavlja rizik na drumu - kaže jedan od ozlojeđenih sugrađana.

Redakciji Telegrafa javio se i đak koji se vozi "Severtrans" školskim autobusima i kaže da je još jedan izgoreo krajem prošle godine.

Telegraf.rs

- Autobus se samo odjednom napunio crnim dimom i svi su krenuli brzo da istrčavaju. Dok je stigla pomoć, autobus je već ceo bio u plamenu - ispričao je ovaj dečak.

Telegraf je pozvao sedište "Severtransa" oko 15.20 sati, ali nam je rečeno da oni rade do 15 sati i da nas sada ni sa kim ne mogu povezati.

- Žao nam je, naše radno vreme se završilo pre 20 minuta i morate pozvati sutra od sedam ujutru - poručili su nam u "Severtransu".

VIDEO: Autobus počeo da se dimi, putnici gledali u neverici

(M. L.)