Dalibor nikada nije upoznao oca, a sada misli da je to ovaj čovek: Traži ga, ali ima samo jednu fotografiju (FOTO)

Mladi čovek bio bi zahvalan svakome ko mu pomogne da pronađe čoveka za koga sumnja da mu je roditelj

Dalibor Ćatić (40) nikada nije upoznao svog pravog oca. Podigla ga je majka, a čovek čije prezime nosi, nije ni onaj čiju krv ima. Ovaj Novosađanin ipak sumnja da je sin fotografa koji je u vreme njegovog rođenja živeo kao podstanar u kući njegove majke. Sada je počeo da tog čoveka traži.

- Rođen sam 24.01.1979. godine u porodilištu u Ćupriji. Tražim čoveka koji je u periodu od 1977/79. godine živeo kao podstanar kod moje majke Darinke Ćatić (rođene Stevanović) u Svilajncu, a za kog verujem da mi je otac. Saznao sam da se zvao Milutin, da se u to vreme bavio fotografijom i da je živeo u okolini Beograda - napisao je Dalibor na svom Fejsbuk profilu.

Kako kaže, saznao je da je Mulutin pokušavao da bude deo Daliborovog života dok je ovaj bio beba.

- Rečeno mi je da je nakon mog rođenja više puta dolazio da me vidi, ali da mu moja majka, koja je u to vreme bila udata to nije dopuštala. Inače je u vreme kada sam začet majčin tadašnji muž Ahmet Ćatić, čovek čije prezime nosim, bio u zatvoru. Majka se pet godina nakon mog rođenja razvela, odrastao sam bez oca, i bio bih Vam veoma zahvalan ako bi mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac - zamolio je Dalibor.

Uz ove reči on je objavio i fotografiju na kojoj je njegova majka, a u pozadini čovek koga traži.

- Fotografija je slikana u tadašnjem šah klubu u Svilajncu. Znam da se ne vidi najbolje, ali je jedina koju imam. Na drugoj fotografiji sam ja. Ako neko ima neke informacije i želi da me kontaktira - bio bih zaista više nego zahvalan! - istako je ovaj mladi čovek.

Ukoliko neko poznaje čoveka koji se nalazi na slici ili ima bilo kakve druge informacije o njemu, nek se javi Daliboru Ćatiću i pomogne sinu da pronađe oca.

VIDEO: Otac i sin su pobedili državu posle 13 godina borbe i pretnji smrću

(Telegraf.rs)