Kontroverzna voditeljka pronađena mrtva u stanu prijatelja (FOTO) (VIDEO)

Argentinka Nataša Hait (42) nedavno je objavila da su je silovala "dvojica" prijatelja kada je zaspala u stanu jednog od njih

Argentinska manekenka i Plejbojev model, voditeljka i glumica Nataša Hait (42) pronađena je mrtva noćas u stanu jednog prijatelja u Benavidesu, predgrađu Buenos Airesa. Kako navode lokalni mediji, na telu nema tragova nasilja ni krvi.

Policija je njeno telo pronašla u krevetu. U kući je u to vreme, u 1.49 časova, po lokalnom vremenu, kada je pronađeno telo, osim vlasnika, bio još jedan muškarac. Jedan od njih dvojice je i pozvao policiju.

U proteklom periodu, Nataša Hait je je bila u središtu nekoliko skandala.

Početkom januara objavila je da su je silovala dvojica "prijatelja" pošto je zaspala u stanu jednog od njih.

- Otvorila sam oči i tada shvatila šta se dešava - izjavila je tada.

Nataša Hait, Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Jedan od optuženih bio je Pablo Jotić (37), filmski reditelj.

U aprilu 2018. godine podnela je tužbu za pretnje koje je dobila samo nekoliko sati pre pojavljivanja u sudu gde je trebalo da svedoči u istrazi o zlostavljanju deteta.

Nataša posle suđenja, Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Kako je tvitovala 5. januara, bilo da ste pijani, drogirani ili igrate bez tangi, niko, apsolutno niko nema prava da vas iskoristi.

U aprilu 2016. godine, pljačkaš ju je ubo šrafcigerom u vrat u Buenos Airesu. Tada je navela da je srećna što je živa pošto je napadač hteo da joj otme mobilni telefon.

- Živa sam jer sam dozvolila da uzmu ono što je moje - tvitovala je tada.

Nataša Hait je učestvovala u španskoj verziji rijalitija "Veliki brat 6" gde je na kraju bila treća, a snimala je i špansku verziju serije "The Martian Chronicles".

"Naučite da kažete ne..."

Volela je da koristi društvene mreže na kojima je objavljivala sve, od grotesknih šala do ozbiljnih objava.

Za dvojicu napadača je napisala: "Šta čeka sudija, što ne zatvori ovu dvojicu ljudskih go..na!" Umorna sam što ja imam više m.da nego jajnika! za njih dvojicu tražim momentalni zatvor, što je odmah i trebalo da se desi. Tresem se posle dva i po sata ispitivanja. Ako budu oslobođeni, ja ću ih pobiti. Pravdu će doneti moja ruka - napisala je.

Pogledajte video:

VIDEO: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa voditeljka Marija Ćurčić 

(Telegraf.rs)