Nesvakidašnji zločin u Virdžiniji: Svirepo ubio majku sestru i njenu bebu, pa trčao go po ulici

Motiv ubistva za sada nije poznat

Ubio majku, sestru i nećaka, pa trčao go po ulici da pobegne od policije; Foto: Tanjug/AP/Matt Bell/Star-Tribune Chatham

Metju Bernard (18) uhapšen je nakon sumnje da je počinio teško trostruko ubistvo. Prema navodima policije, ubio je ženu, sina i taštu bejzbol igrača Blejka Bivensa u porodičnoj kući u Virdžiniji u SAD, a nakon zločina nastavio je da trči go po ulici i da beži od policije.

Policija je pronašla tela Džoan Deniz Džeferson Bernard (62), Emili Bernard Bivens (25) i 14-mesečne bebe Kulena Majka Bivnesa. Osumnjičeni ubica Metju Bernard je brat Bivensove supruge, odnosno sin njegove tašte i ujak malog Kulena.

Osumnjičeni je uhapšen na oko kilometar razdaljine od mesta gde su pronađena tela žrtava.

Bernard je pokušao da pobegne sa mesta zločina trčeći go kroz komšiluk i kroz crkveni parking.

ESPN javalja da policija još ne zna motiv ovog stravičnog zločina.

Metju Bernard počinio trostruko ubistvo; Foto: Tanjug/AP/Matt Bell/Star-Tribune Chatham

Bejzbol igrač potresnom porukom orostio se od svojih voljenih.

- Pre dva dana moje srce je pretvoreno u pepeo. Moj život kakav sam znao da je uništen - istakao je, između ostalog, Bivens koji je skrhan bolom.

- Emili, dušo moja, ti si najbolja supruga i majka koju je ovaj svet ikada video - rekao je obraćajući se pokojnoj supruzi.

Sinu Kulenu, Bivens je rekao da ne može disati bez njega.

- Konačno sam shvatio šta je prava ljubav kada si se rodio i bio sam spreman da učinim sve za tebe - napisao je bejzbol igrač kao poslednju poruku ubijenom sinu.

Tašti je takođe izrazio zahvalnost za ljubav koju je osećala prema njegovoj supruzi i što ju je izvela na praiv put. Rekao je, ako je tako nešto već moralo da se desi, da mu je drago što će njih dve zajedno otići.

(Telegraf.rs)