Suprug osumnjičen da je ubio mladu Bosanku i bacio je u ribnjak u Nemačkoj, dvoje dece ostalo samo

Nadira je, kako je otkriveno, planirala da se razvede od Nermina, a što on nije mogao da podnese

Foto: Facebook

Bosansku zajednicu u Nemačkoj potresla je stravična tragedija kada je telo mlade Bosanke Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi pronađeno u ribnjaku u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta.

Nemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o njenom suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tokom saslušanja njegova priča se policiji učinila kao neverovatna.

On je kako saznaje Avaz.ba od Bosanaca koji žive u Ofenbahu kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali komšije otkrili su da je par imao problema u braku, a u tome se i krio motiv ubistva. Nadira je, kako je otkriveno, planirala da se razvede od Nermina, a što on nije mogao da podnese.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna žena udarena tupim predmetom u glavu usled čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gde je ostavio njeno telo.

Par ima dvoje dece, za koju je brigu preuzela komšinica. Policija sedmogodišnjeg dečaka i dvogodišnju devojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno.

Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o deci.

Video: Muž i žena razgovarali, a onda je iz džepa izvadio pištolj i pucao u nju nekoliko puta

(Telegraf.rs)