Bodibilder osumnjičen da je ubio i zapalio bivšu ženu: Ranije ga prijavljivala za nasilje, zlostavljao i decu

Ijan je odbio da ih pusti u kuću, a kada su policajci uz nalog za pretres ušli unutra zatekli su tragove krvi

Bodibilder Ijan Kristofer Bunač (43) iz Floride osumnjičen je za ubistvo bivše supruge, koju je navodno zapalio kada je došla u njegov stan da pokupi svoje stvari.

Bivši marinac uhapšen je u novembru prošle godine zbog nasilja u porodici, ali je istog dana pušten uz kauciju. Njega je bivša supruga deset meseci kasnije prijavila da je zlostavljao jedno od njihove dece i policija mu je tada uručila zabranu prilaska porodici.

Kejt je sredinom septembra ostavila decu kod prijatelja, a zatim se uputila ka kući bivšeg supruga, koji joj je dozvolio da dođe do njega i pokupi svoje liče stvari. Nakon što se te večeri nije vratila, prijavljen je njen nestanak. Policija je otišla u Ijanovu kuću ispred koje je pronađen Kejtin auto.

Ijan je odbio da ih pusti u kuću, a kada su policajci uz nalog za pretres ušli unutra zatekli su tragove krvi. On se pravdao da su to fleke od hrane. Prilikom provere sefa, pronašli su pištolj sa prigušivačem i verenički prsten i burmu koja pripada Kejt.

Stravičan prizor sačekao ih je u dvorištu iza kuće. Tamo su službenici pronašli telo, koje je izgledalo kao da je nedavno zapaljeno, a pored njega i plavo bure u kome se veruje da je bila nafta kojom je Kejt bila polivena, a zatim zapaljena, piše Metro.

Ijan je kod sebe imao još jedan pištolj, a policiji je priznao da se veče pre toga posvađao sa Kejt jer je bio ljut zbog zabrane prilaska deci.

On sve vreme negira ubistvo i tvrdi da je ona sama otišla u zadnji deo dvorišta i da je od tada nije video.

Ijan je odmah uhapšen i osumnjičen je za ubistvo prvog stepena, a na teret mu se stavlja i pokušaj prikrivanja dokaza.

Ukoliko bude osuđen preti mu doživotna kazna zatvora.

(Telegraf.rs)