Telefon devojčice (14) koja je godinama silovana otkrio užas: Muškarci joj pisali, tražili sastanak sa njom?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno se u slučaju silovanja, zanemarivanja i seksualnog zlostavljanja deteta ne radi samo o 12 okrivljenih već ima i mnogo drugih

Foto: Pixabay

Policija nastavlja sa istragom tragičnog slučaja silovanja i podvođenja maloletne devojčice (14) u Retimnu na Kritu, koja je navodno zlostavljana poslednje dve godine, otkako je imala 12.

Prema pisanju grčkih medija, policija je u telefonu maloletnice otkrila puno o ovom užasnom slučaju.

Navodno se u slučaju silovanja, zanemarivanja i seksualnog zlostavljanja deteta ne radi samo o 12 okrivljenih već ima i mnogo drugih.

U telefonu se navodno nalazi puno poruka i razgovora sa muškarcima koji su tražili sastanak sa maloletnicom.

Pakistanac (38) je za sada jedini optuženi za silovanje u ovom slučaju, a sumnja se da je devojčicu neko podvodio i za to uzimao novac, samo se za sada ne zna ko. Policija sada ispituje svaku sumnjivu osobu.

Prema poslednjim podacima iz razgovora sa članovima porodice, izgleda da niko nije znao ništa o seksualnom zlostavljanju koje je devojčica trpela dve godine.

U međuvremenu je saopšteno da je otac devojčice izvršio samoubistvo kada je saznao za pakao kroz koji je prošla njegova ćerka.

On je ostavio i oproštajnu poruku.

"Ne mogu da podnesem teret, moja žena i ja nismo ništa znali", napisao je on u poruci.

Prema rečima članova porodice, kada je saznao šta se desilo njegovoj devojčici, uz depresiju sa kojom se borio, odlučio je da izvrši samoubistvo.

(Telegraf.rs)