Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznao da mu je ćerka (14) godinama silovana i ubio se: Grk ostavio oproštajno pismo, majka samo plače

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojčica, koja sada ima 14 godina, navodno je zlostavljana poslednje dve godine

  • 2
Silovanje devojčica tuga Foto: Shutterstock

Grčka policija pokušava da razreši slučaj samoubistva i navodnog silovanja maloletnice koja je, kako se sumnja, trpela zlostavljanje pune dve godine.

Devojčicu (14) sa Krita su navodno silovala tri muškarca u svega nekoliko minuta, a policija je do sad privela državljanina Pakistana (38), zbog sumnje da ju je silovao. Veruje se da je neko podvodio devojčicu i za to uzimao novac, ali još nije otkriveno ko.

Navodno se sprovodi istraga protiv još 11 ljudi, koji bi trebalo da daju iskaz u Tužilaštvu.

Devojčica je navodno počela da trpi nasilje 2022, kada je imala samo 12 godina. Za ceo slučaj se saznalo pre nekoliko dana kada je Pakistanca (38) prijavila za silovanje. Ispostavilo se da su devojčicu napastvovala tri muškarca u svega nekoliko minuta, ali ona tvrdi da ju je silovao samo Pakistanac, koji radi kao nadničar na imanju njenog rođaka.

Ostali osumnjičeni za seksualno iskorišćavanje maloletnice su državljani Grčke, Pakistana i Moldavije i svi su starosti između 18 i 38 godina. Mnogi od njih su na saslušanju navodno tvrdili da su imali odnose sa devojčicom uz njen pristanak.

U međuvremenu se saznalo da je otac devojčice izvršio samoubistvo, kada je saznao pakao kroz koji je prošla. Na mestu gde je pronađeno njegovo telo, policija je pronašla oproštajnu poruku.

"Saznao sam šta se dogodilo mojoj ćerki i ne mogu to da podnesem. Hvala policiji za sve što su uradili. Molim vas, ne odvajajte dete od majke. Ja ovo ne mogu da podnesem i zbog svoje depresije, odlučio sam da me više nema", stoji u oproštajnoj poruci potvrdio je za medije rođak porodice.

Telo muškarca (50) pronađeno je prošle nedelje, a nakon što je obavešten o silovanju ćerke. Prethodno ga je porodica tražila 24 sata. On je pronađen u svom automobilu, a kraj njega je bila boca sa gasom na kojoj je bio odvrnut ventil.

Kako su naveli iz policije, ni otac ni majka zlostavljane devojčice nisu znali kroz šta prolazi.

"Rekla mi je: 'Istina je majko to što si čula!' Ne želi da mi kaže, sramota ju je. Samo mi govori da sam sve što treba čula od policije. Ćerko, zajedno ćemo proći kroz ovo, ne brini, uz tebe sam, sada sam ti i otac i majka", rekla je grcajući u suzama majka, prenose grčki mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macka

    7. februar 2024 | 12:54

    Jadno dete i otac. Sada vi gospodjo morate maximalno da budete smireni sa cerkom i strpljivi da psihicki ne ostavi posledice. Puno razgovora,veselih tema i stalno zajedno. Neka joj je i vama Bog u pomoc

  • Стефан

    9. februar 2024 | 11:18

    То што је тај отац урадио је толико погрешно, бесмислено, себично. Он је потребан био својој кћерки. Овако она још може мислити да се згадио на њу. Поднети се све може са вером у Господа. Без вере смрт самоубиством се може чинити као излаз из патње и избављење од проблема, тто је сасвим преварна мисао. Па још се чини и да се занемари штета и патња која се наноси другима. Док је човек жив има наде а самоубиством се одриче наде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA