Sutrašnja vremenska prognoza (16. oktobar 2018. godine): U narednom periodu sunčano i veoma toplo za ovo doba godine (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u utorak jutro vedro i sveže, u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima sa maglom. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od 4 do 10°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

U Beogradu u utorak sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 24°C.

U Srbiji i u narednom periodu jutra će biti vedra i sveža, a tokom dana sunčano i dalje veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20 do 25°C. U Timočkoj Krajini biće malo hladnije, a od četvrtka i uz nešto više oblačnosti.

U Beogradu narednih dana sunčano i veoma toplo, ali i sa svežim jutrima. Maksimalna temperatura biće do 24°C.

U utorak iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Atlantika. Najhladnije biće na severu Evrope temperaturom oko 10°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 28°C.

(Telegraf.rs)