ZAPLAKAĆETE I VI: Dečaci nisu mogli da suzdrže suze kada su videli svog nestalog ljubimca (VIDEO)

Svako ko je prošao slično iskustvo, zna koliko to stresna situacija može da bude. Na svu sreću, ova porodica je pronašla izgubljenog mačora, a reakcije dece kada su ugledali svog ljubimca neće vas ostaviti ravnodušnim

Ljudi koji imaju ljubimce više godina i žive sa njima zajedno u toplom porodičnom domu, možda najviše razumeju kakav je osećaj kada istog izgube. Bilo da se radi o psu, mački ili nekom drugom ljubimcu, decenija provedena sa ovim bićem ostavlja izuzetan trag u životima ljubitelja životinja.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, prikazan je povratak jednog malog člana porodice, kao i reakcija dece koja su se starala o njemu i obožavala njegovo društvo. Zapravo, radi se o mačoru koji je 13 godina bila u ovoj porodici, a onda nestao na skoro dva meseca bez ijednog traga o tome gde bi mogao da se nalazi.

Šeril M. je majka dvojice dečaka koja je odlučila da ih iznenadi, možda najlepšim poklonom koji su mogli da dobiju u tom trenutku. Ona je pronašla njihovog miljenika u blizini benzinske stanice, vratila mačku kući i odlučila da snimi ponovni susret svoje dece i njihovog ljubimca. Dečaci su se obradovali, čak i rasplakali od sreće i uzbuđenosti, naročito mali Šejn koji je vrlo emotivno doživeo povratak svog malog prijatelja.

- Svako ko je prošao slično iskustvo, zna koliko to stresna situacija može da bude. Najbolje čemu se možete nadati je siguran povratak. Na svu sreću, ova porodica je dobila upravo to - piše u opisu snimka koji je postavila ova žena.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)