FEKALIJE, PENTAGRAMI I GROBOVI: Satanistička kuća iz pakla (FOTO) (VIDEO)

Na ulaznim vratima kuće u kojoj su pronađeni skeletni ostaci, stajao je znak zabrane ulaska na privatnu teritoriju. Ispod slike su bile reči "ZLO ĆE TRIJUMFOVATI"

Pazuz Algarada (35) iz Severne Karoline, je satanista koji je zajedno sa svojom devojkom Amber Burč (24) pojeo dve prostitutke, a njihove ostatke zakopao u dvorištu svoje kuće. Nakon ovoga, policija je krenula sa istraživanjem i došla do neverovatnih otkrića.

Policija je objavila snimak unutrašnjosti kuće optuženog za satanistička ubistva. Tamo su nađena dva leša, tona smeća, životinjske fekalije i ostali truleži. Zidovi ove "horor" kuće prekriveni su pentagramima i slikama đavola. Iz policije su objasnili da je mesto u takvom stanju od 2009. godine.

Početkom prošlog oktobra, policija je iskopala dva tela u dvorištu 35-godišnjeg Algarada. On je u toj kući boravio sa svojom majkom Sintijom i ženom Amber, koje se takođe bave satanističkim ritualima.

Obe žrtve su identifikovane, a iz policije su rekli da su bile mrtve i sahranjene još 2009. godine.

Algarad i Amber su uhapšeni i optuženi za ubistvo u oktobru nakon što su ta dva tela oktrivena, a komšije kažu da su bili očevidci satanističkih rituala i žrtvovanja životinja.

Jedan od njegovih prijatelja je tvrdio da on ubija, jede, a da zatim spali svoje žrtve. Međutim, niko mu nije verovao.

Optuženi za ubistvo, ukoliko budu osuđeni, dobiće doživotnu zatvorsku kaznu bez pomilovanja, ili smtnu kaznu.

Na ulaznim vratima kuće u kojoj su pronađeni skeletni ostaci, stajao je znak zabrane ulaska na privatnu teritoriju. Ispod slike su bile reči "ZLO ĆE TRIJUMFOVATI".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)