OVAJ ČOVEK JE SKROZ LUD: Dozvoliće da ga pojede anakonda! (VIDEO)

Reditelj Pol Rozali biće obučen u specijalno zaštitno odelo prekriveno svinjskom krvi, pri čemu će ga ogromna anakonda bukvalno progutati, objavio je Diskaveri kanal najavljujući svoj novi rijaliti program

Diskaveri kanal je najavio da će pomeriti dosadašnje granice televizije i rijaliti-šou programa, tako što će otići tamo odakle se nikad niko nije vratio. Ovog puta, pored svih gluposti i ludosti koje smo viđali, došlo je vreme da zavirimo i usta strašne anakonde.

Premijera emisije "Živ pojeden", najavljena za decembar, najavljuje spektakl kada će ogromna zmija progutati reditelja Pol Rozalija. On će pritom, biti prekriven svinjskom krvi i obučen u specijalno zaštitno odelo za tu priliku.

- Moraš prvo da ideš glavom - rekao je ovaj "hrabri" reditelj.

Snimanje specijala je već obavljeno a iz produkcije tvrde da su i čovek i zmija u dobrom stanju. Kritičari su izrazili zabrinutost, postavljajući pitanje da li je anakonda povređena tokom ovog projekta. Ali Rozoli je ipak branio svoj program i ideju na kojoj se zasniva.

- Ako me poznajete, znate da nikad ne bih povredio živo biće - napisao je na Tviteru.

Među novim šokantnim rijaliti-programima su "Goli i uplašeni", gde učestvuju ljudi koji uče da opstanu u divljini, kao i "Vezani", u kome su učesnici povezani sa nepoznatim ljudima, i na taj način se bore da prežive.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: abcnews.go.com)