ŽENA ODSEKLA PENIS MUŽU ZBOG PREVARE: Lekari mu ga ušili, a onda se desilo nešto neverovatno! (FOTO)

Nesrećni čovek nije ni sanjao da će nedugo posle operacije njegova supruga da se ušunja u bolničku sobu u kojoj je ležao i da mu ponovo odseče ud koji su lekari jedva prišili, i to sve zbog prevare

Feng Lung (30) iz Kine bila je toliko van sebe kad je saznala da je muž Fan Lung (32) vara, da mu je makazama odsekla penis.

Nesrećni čovek je hitno prebačen u bolnicu gde su mu, na njegovu sreću, hirurzi brzo ušili muškost. On, međutim, nije ni sanjao da će nedugo posle operacije njegova supruga da se ušunja u bolničku sobu u kojoj je ležao i da mu ponovo odseče ud koji su lekari jedva prišili.

Feng i Fan, inače, imaju petoro dece, a svoju nesreću duguje činjenici da je ženu prevario sa Žang Hung (21), i da joj je poruke slao sa ženinog telefona. Pogađate, zaboravio je da se izloguje sa Fejsbuka.

Posle drugog odsecanja, Fan je pokušao da se osveti ženi, pa je jurio, krvav do kolena, po bolničkim hodnicima i ispred bolnice, tukući je i nanevši joj ozbiljne telesne povrede.

Supruga je, pre nego što je dobila batine, uspela negde da baci penis svog muža, pa organ, uprkos višesatnoj pretrazi, nije pronađen. Veruje se da ga je žena bacila negde na travnjak, i da su ga pronašli mačka ili pas, kojih ima dosta u krugu bolnice.

Zanimljivo je da je prva koja je posetila nesrećnog muškarca bila njegova mlada ljubavnica, koja je rekla da jedva čeka da se uda za njega, i da "nema veze što nema penis, jer već ima petoro dece".

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)