EVO GDE PEDOFILI VREBAJU MALOLETNICE: Ovo NIKADA nemojte da radite kako ne biste bile u opasnosti!

Ono što se ne može ulepšati kod ove društvene mreže jeste istina. Za razliku od Fejsbuka, većina Instagram profila je javna, a mreža je napopularnija kod tinejdžerki koje svakodnevno objavljuju provokativne fotografije

Instagram je pored Fejsbuka i Tvitera najkorišćenija aplikacija na skoro svakom mobilnom uređaju. Ona služi kako bi svoje fotografije podelili sa pratiocima, a uz pomoć raznih filtera moguće ih je poboljšati.

Međutim, ono što se ne može ulepšati kod ove društvene mreže jeste istina. Za razliku od Fejsbuka, većina Instagram profila je javna, a mreža je napopularnija kod tinejdžerki koje svakodnevno objavljuju provokativne fotografije.

Pored njih, ima i onih koji su nešto stariji, muškog pola i vole da gledaju te iste slike. Oni otvaraju lažne profile, kradu tuđe fotografije i onda vas "zaprate".

U pitanju su voajeri, predatori koji vrebaju i prate maloletnice, a uz sve to uživaju u javnom pornografskom sadržaju.

Jedna od grešaka koju prave tinejdžerke jeste odavanje svoje lokacije. Na taj način su u potpunosti dostupne čoveku koji samo čeka da one objave gde su.

Takođe, veliki broj pedofila pribegava uceni u smislu da preti devojčicama da će slike pokazati roditeljima ukoliko im ne pošalju još neku "golu" fotografiju.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)