E, TO JE PRAVA LJUBAV: Psi lutalice se pojavili na sahrani žene koja ih je hranila da joj odaju počast! (FOTO)

- Uz svu tu bol, videti ih kako okružuju njen sanduk i skakuću srećno bilo je pravo osveženje. Bilo je zaista prelepo i čarobno - rekla je Patricija Uruća, Margaritina ćerka

Margarita Suarez je bila poznata po tome što hrani pse lutalice i mačke koje bi joj se okupljale ispred kuće. Članovi porodice su bili u potpunom šoku kad su se psi lutalice pojavili na njenoj sahrani, tačnije, u kapeli gde su držali Margaritino telo pre sahrane!

Radnici iz Pogrebnog su rekli da te pse nikad pre nisu videli i da nisu u pitanju lokalni psi koji se nekad šetaju na groblju.

Kad su shvatili da su to Margaritini psi, tačnije da su psi lutalice koji su dolazili kod Margarite kući, radnici su dozvolili da ostanu u kapeli gde su mirno ležali na podu, okružujući Margaritin sanduk.

Psi su njen sanduk napustili samo kad je sve trebalo pripremiti za ceremoniju.

- Uz svu tu bol, videti ih kako okružuju njen sanduk i skakuću srećno bilo je pravo osveženje. Bilo je zaista prelepo i čarobno - rekla je Patricija Uruća, Margaritina ćerka.

Njena ćerka veruje da su se psi okupili da odaju počast nekome za koga znaju da ih je voleo i ko je bio dobar prema njima.

Za Margaritu se znalo da je obožavalac životinja i da je, svaki put kada bi izašla iz kuće, sa sobom nosila kesu hrane kako bi mogla da nahrani životinje koje sretne.

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail)