HITLER JE OVO NJUŠKAO: Pogledajte gaćice Eve Braun (FOTO)

Donji veš Eve Braun je procenjen na vrednost od 7.500 dolara, a na njemu se nalazi i monogram koji vlasnici navode kao dokaz autentičnosti

Antikvarnica u malom gradu Ohaja može da se pohvali novim predmetom, a to je donji veš Eve Braun. Ove gaćice su od francuske svile, a na njima se nalazi monogram "EB".

HITLEROVI POSLEDNJI SATI PUNI BLUDA: Eva Braun želi da bude lep leš i da popije otrov, a on...

Pitanje autentičnosti i dalje ostaje, a firma svojom cenom od 7.500 dolara sugeriše da se radi o pravoj stvari. Penzionisani major Čarls Šnajder (84) prodao ih je vlasniku "Mantikesa" u Elmoru Erniju Skarangu uz priču o poreklu nacističkih gaćica koja je tako očaravajuća, da bi svi voleli da bude istina.

Trenutno, ove gaćice poseduje vlasnik radnje, a za prodaju predmeta je saznao još pre nego što je otvorio svoju prodavnicu. On je zatim iskoristio ovaj veš boje breskve kako bi privukao što više kupaca.

Major Šnajder je, takođe, poznat kao kolekcionar sa svojom internet-prodavnicom od 800.000 predmeta, od kojih su mnogi povezani sa Drugim svetskim ratom. Za gaćice tvrdi da ih je dobio od pripadnika američke vojske, a to je i napisao u svojoj knizi o "blagu Trećeg Rajha".

- Nije svako imao veš Eve Braun - rekao je Skarango i objasnio da je autentičnost sigurna s obzirom na kvalitet, monogram i dugmad.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)