PROROČANSTVO AMERIČKOG MASONA: Treći rat će se voditi protiv islamskih ratnih vođa!

On se dotakao i hrišćanstva. Davno je objasnio da će ova religija biti uništena i da će biti uspostavljena nova svetska vlada

Albert Pajk je bio američki pisac, advokat, mason i oficir u Američkom građanskom ratu, ali je pored toga, izgleda, imao i moć da predvidi neke stvari. On je napisao jedno pismo u 20. veku u kojem je "video" da će Prvi svetski rat okončati vladavinu careva u Rusiji, a da će ta država postati "tvrđava komunizma".

STRAVIČNA PREDVIĐANJA GADAFIJEVOG SINA VEĆ SU SE OSTVARILA: Izrekao ih je pre samo 5 godina

Takođe, predvideo je i da će Drugi svetski rat uništiti nacizam i komunizam će  preuzeti "slabije zemlje". Što se tiče Izraela, rekao je da će se "duboko usaditi" u Palestini.

Prema Albertu, treća, konačna bitka će se voditi protiv islamskih ratnih vođa, a taj sukob će sve iscrpeti "duhovno, ekonomski, fizički i moralno".

On se dotakao i hrišćanstva. Davno je objasnio da će ova religija biti uništena i da će biti uspostavljena nova svetska vlada.

Neki su skeptici pismo proglasili prevarom, uz tvrdnje kako nema dokaza da je autentično. Drugi pak, tvrde kako je ovo pismo bilo izloženo u Britanskoj muzejskoj biblioteci te da je uklonjeno 70-ih godina prošlog veka od kada mu se gubi svaki trag.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)