SEĆATE LI SE NJEGA? Zbog fotografije bioenergetičara ALANA ČUMAKA jedna baka zamalo IZGUBILA NOGU! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi časopisi su poklanjali njegove fotografije, a narod ih je brižljivo skupljao

Možda se stariji građani Srbije sećaju da je početkom devedesetih godina u našoj zemlji gostovao Rus Alan Čumak, "iscelitelj", bioenergetičar i vidovnjak koji je navodno preko TV ekrana i fotografija nekakvom daljinskom bioenergijom lečio sve bolesti. Mnogi časopisi su poklanjali njegove fotografije, a narod ih je brižljivo skupljao.

Mi smo pronašli jedan zanimljiv status na Fejsbuku, baš o jednom od lečenja ovog "čudotvorca".

Tokom devedesetih godina prošlog veka, jedan ortoped i hirurg, ispričao je za neobičan slučaj koji se dogodio kod njega u bolnici.

Danas morate da zagrlite nekog! Taj zagrljaj - LEČI (FOTO) (GIF)

- Došla na odeljenje neka baka sa otvorenim prelomom noge, te su kost namestili, povredu sanirali, a baku hospitalizovali dok se malo ne oporavi. Međutim, dani su prolazili, a rana ne samo da nije zarastala, nego je pri svakom previjanju izgledala sve gore. Uskoro su se pojavili i znaci ozbiljne infekcije. S obzirom da je osoblje bolnice radilo sve po propisu doktor je posumnjao na to da pacijentkinja možda sprovodi nekakav tretman na svoju ruku. Rešio je da se upusti u klasičnu špijunažu.

DEDA ŽIVORAD JE I MENE OBESIO O PLAFON: Evo šta mi se tada dogodilo! (VIDEO)

Imao je i šta da vidi. Noću, kada god bi ugrabila trenutak nepažnje osoblja i drugih pacijenata, baka bi skidala zavoje sa noge i na obolelo mesto aplicirala fotku tada popularnog ruskog bioenergetičara Alana Čumaka isečenu iz Radio TV Revije. Nadala se da će joj omnipotentni Alan zalečiti rane brže nego lekari. Šta je onda bilo s nogom, ne znamo...

Sličnih iskustava bilo je mnogo. Veliki broj "vernika" nadao se boljem zdravlju, većoj sreći i pozitivnom uticaju fotogafija pa je dosta baka svoje slike Alana Čumaka oblepljivalo selotejpom, da duže traju. Mnoge su se i klele:

- Alana mi!

Koliko znamo, dotični gospodin je još uvek živ. Sada ima 80 godina.

Pogledajte i njegovo gostovanje na RTS:

(Telegraf.rs)