Šef traži da ga radnice svako jutro poljube u usta, a ako odbiju, DOBIJU OTKAZ! (VIDEO)

Da li i muškarci moraju da ljube šefa za dobro jutro nigde nije navedeno, kao ni to da li partneri zaposlenih žena znaju za skandalozni običaj

Šef jedne firme u Pekingu, kojem tamošnji mediji nisu naveli identitet, prisiljava svoje radnice da se svakog jutra poređaju u vrstu i da ga poljube u usta

Bila je GEJMERKA, a sad je SEKSI CICA koja se skida pred kamerama i zarađuje 200.000 evra! (VIDEO)

Skandalozni "kolegijum" počinje tačno u devet i traje pola sata, a da sve ovo nije mit, zabeleženo je i na snimku koji od petka kruži društvenim mrežama. Dotični šef je odbacio optužbe da je perverznjak i rekao da je to "sjajan način da se prekine emotivna udaljenost među zaposlenima". 

NAJVEĆI TURSKI GRAD DUHOVA: Imao je dvadeset hiljada stanovnika, a sad je svuda pustoš (VIDEO)

Otkada je uveo ovu praksu šef firme za prodaju opreme za izradu piva tvrdi da ima odličan odnos sa radnicama i da ga obasipaju porukama i lične i poslovne prirode. Od kada je uveo ovu "tradiciju" samo su dve žene odbile da ga poljube u usta i ubrzo su prestale da rade u firmi.

Da li i muškarci moraju da ljube šefa za dobro jutro nigde nije navedeno, kao ni to da li partneri zaposlenih žena znaju za skandalozni običaj.

Pogledajte video: 

(Telegraf.rs)