Uživala je na omiljenom srpskom letovalištu, a onda je počeo pakao: Videla je da u bazenu svi IMAJU SEKS, I TO NIJE ONO NAJGORE!

U hotelu su rekli da im je jako žao zbog toga što su ove dame razočarane svojim odmorom i da su voljni da to isprave, ako se one slože

Jedna mama tvrdi kako je imala pravi "odmor iz pakla" na Kipru, jer su gosti ostavili  spermu u hotelskom bazenu i prljav veš koji je visio na drveću.

KROKODIL JE POČEO DA KIDA NJEGOVU ŽENU U BAZENU, a on je pobegao glavom bez obzira! (VIDEO)

Čelsi Šark (26) je istakla da su posetioci ostavljali kondome u holu hotela, a osoblju je to promaklo pa nisu očistili. Ona i njena najbolja drugarica su bile šokirane prizorom iskorišćenih kondoma na javnom mestu, koji su tu stajali celu noć.

Kada se vraćala iz večernjeg izlaska imala je priliku da vide par kako ima seks u bazenu. Bila je zgrožena kada je videla kako bela supstanca, za koju se ispostavilo da je sperma, pluta u bazenu.

Nju i njenu prijateljicu su ubeđivali da uplate tri izleta, ali one su se odlučile samo za jedno.

- Taj put je podrazumevao odlazak na plažu, ali samo su nas odveli u drugi hotel na bazen. Bilo je grozno - rekla je ona.

 Tek kada su pogledali ovu FOTOGRAFIJU SA ODMORA, shvatili su da su ih POKRALE slatke devojčice (FOTO)

Posle su ih optužili da su slomile vrata, pa su ih terali da plate štetu, da bi na kraju ispalo da su se šalili. Kada su krenule da napuste hotel na kraju ovog užasnog putovanja, menadžer hotela nije hteo da im da pasoše.

Tražio je od njih da plate višak električne energije koju su potrošile, ali ih je na kraju pustio posle ispitivanja. Nakon ovog nesrećnog slučaja obe su se žalile i dobile kompenzaciju.

U hotelu su rekli da im je jako žao zbog toga što su ove dame razočarane svojim odmorom i da su voljni da to isprave, ako se one slože.

Međutim, nakon ovog iskustva Čelsi je rekla da su ovakva putovanja za nju prošlost.

(Telegraf.rs)