Rus trčao GO niz ulicu prekrivenu ledom jer ga je ljubavnica izbacila napolje TOKOM SEKSA (VIDEO)

Snimak mobilnim telefonom je prema nezvaničnim saznanjima napravio jedan od policajaca i na njemu se može jasno čuti nesretan čovek kako zapomže da ga bole noge, da ih ne oseća od hladnoće

"Hod srama" u bukvalnom smislu reči desio se jednom Rusu koga je ljubavnica u sred seksa izbacila na ulicu primoravši ga tako da luta ulicama go i da se smrzava.

I PINGVINI SE OVDE SMRZAVAJU: Na ovih 5 mesta na Zemlji život je nemoguć za čoveka (VIDEO)

Policija je nesrećnika pronašla i odvela ga na sigurno da se obuče i zgreje.

Snimak pokazuje čoveka kako luta ulicama tresući se od hladnoće, sa rukama na genitalijama, pokušavajući da zaštiti svoju muškost, pred očima brojnih prolaznika ruskog grada Irkutska koji svi nose kape i kapute zbog preniske temperature.

Snimak mobilnim telefonom je prema nezvaničnim saznanjima napravio jedan od policajaca i na njemu se može jasno čuti nesretan čovek kako zapomže da ga bole noge, da ih ne oseća od hladnoće te da ga je devojka izbacila na ulicu i uzela mu sve stvari.

- Zabavljao sam se sa devojkom koja živi u obližnjem hostelu. Sve je išlo kako treba do jednog momenta kada se ona uplašila jer je neko pokucao na vrata. Tada je izbio haos i ja sam bio izbačen napolje - objašnjavao se ovaj Rus pokušavajući da ublaži svoju sramotu.

Policija ga je zbrinula na vreme te nije imao veće posledice usled izloženosti niskim temperaturama.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)