Teme: svađanje

"Zovite policiju, ovo više neću da trpim!" Razjarena Miljana iz sve snage gađala Zolu šoljom, on u strahu za svoju bezbednost! (VIDEO)

"Stalno me ponižavaš, dokle više?!" Luna plakala i histerisala na Marka, a sve zbog ove zadrugarke, on joj žestoko odbrusio! (VIDEO)

Miljana izgorela od besa, zgrabila Doroteu za grudi, pa je vukla i stezala, ona urlala od bolova, zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Tukla ga i gađala flašama, on se drogirao pored malog Željka?! Tokom žestokog okršaja Miljane i Zole otkrivene stravične tajne iz spoljnog sveta

"Dok si me varao i tukao nisi mislio na porodicu?!" Anabela i Gagi žestoko zaratili nakon njene izjave o prevarama u braku

Definitivan kraj prijateljstva: Evo kako je Pejović reagovao na pitanje u kakvim je odnosima sa Lukasom (VIDEO)

"Vrati stvari Đoganijevima!" Marko izgubio živce nakon onoga što mu je Mića poručio, nasrnuo na njega, a onda je skočila Luna i sprečila tuču! (VIDEO)

"Popila sam duplu terapiju, nemoj sa mnom da se igraš, opasno se zezaš!" Nadežda poludela od besa zbog Tome, a tek da vidite njegovu reakciju! (VIDEO)

Dve najseksi Albanke se izbegavale na Met Gali: Više se ne podnose, a bile su nerazdvojne

Pavle se zaleteo na Staniju, hteo fizički da nasrne na nju, obezbeđenje ga oborilo na pod: Kada mu je Dobrojevićeva spomenula nju nastao je haos! (VIDEO)

"Čabarkapa ima snimak vašeg seksa!" Aleksandra iznela strašne detalje o ocu njene ćerke i Staniji, tvrdi da su bili zajedno (VIDEO)

Ivanu Marinkoviću devojka usred svađe pljusnula vrelu kafu u lice, on se uhvatio za oči! (VIDEO)

"Žene mnogo pričaju, pa muškarci iskoriste snagu mišića!" Žestoka svađa novinarke i psihijatra zbog izjave Mirke Vasiljević (VIDEO)

"Vozio je mrtav pijan, nokte mi je lomio!" Aleksandra iznela šokantne tvrdnje iz veze sa Davidom, pljuštale brutalne optužbe! (VIDEO)

"Čupaj se sama iz svojih s*anja!" Luna tražila od Marka da kaže Brendonu da prestane da je proziva, on joj sasuo sve u lice! (VIDEO)

"Devojka želi da Kiji bude drugarica!" Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva pomenula i Slobu i Gastoza, umešali se svi i napravili haos! (VIDEO)

Amber Herd uzvraća udarac: Džoni Dep je tokom svađe uništio njen penthaus od 3 miliona dolara i ima dokaze za to! (FOTO)

Mina poludela od besa kada joj je cimerka pomenula prostituciju, umalo izbila tuča, obezbeđenje sve vreme dežuralo pored njih! (VIDEO)

Kija i Milan i dalje ne govore: Došli su na snimanje emisije i svi su ostali u čudu zbog njihovog ponašanja

Umalo izbila tuča zbog Stanije: Zadrugari nasrnuli jedan na drugog, ukućani sprečili opšti haos! (VIDEO)

Oglasila se Davidova majka nakon priče da joj je Mungos razbio telefon i da je navodno nasrnuo na nju i Subotićevu!

Razjareni Miki lomio sve pred sobom, zadrugarka ga dovela do ludila, obezbeđenje ga jedva obuzdalo! (VIDEO)

Ivan Marinković pred kamerama priznao da je imao seks sa muškarcem! (VIDEO)

David doživeo nervni slom nakon nikad žešće svađe sa Aleksandrom, obezbeđenje munjevito reagovalo kako ne bi došlo do tuče! (VIDEO)

"Ostavi mog muža, ne vadiš ga iz usta!" Dragana žestoko oplela po Pavlu nakon što je čula da sa zadrugarkama priča o njoj! (VIDEO)

"Gadiš mi se!" Miki urlao na Suzanu, ona jurila za njim, a onda ju je surovo oterao od sebe! (VIDEO)

Lepi Mića izneo detalje seksa sa sudijom Snežanom i šokirao sve prisutne, a onda mu je ona zapretila tužbom!

Miki poludeo od besa, uneo se u lice Suzani, pa joj zapretio: Pre žestoke svađe je odmerio i pred svim zadrugarima ponizio! (VIDEO)

Pale teške reči, pa umalo izbila tuča između Zorice i Matore: Fizionomiju ću ti izmeniti! Mafijašice! (VIDEO)

Skandalozne optužbe! Ana isprozivala Davidovu majku, ušla u svađu sa Stanijom, a onda su u priču umešale Soraju! (VIDEO)