Australijske sestre Kardašijan su bujnije od pravih, još su i plavuše: U ovim stvarima su mnogo "talentovanije" od njih (FOTO)

One su odrasle putujući u prikolici, a sada se po njihovim slikama može primetiti da žive prilično luksuznim životom

Skoro svaka zemlja ima svoju verziju porodice Kardašijan. Anastasija Kvitko je prošle godine proglašena ruskom Kim Kardašijan zbog svoje ljubavi prema plastičnoj hirurgiji i selfijima. Upkost tome što je porede sa Kim Kardašijan, ona je posvećena tome da bude svoja. Takođe planira da bude popularnija od same Kim. Sada imamo i australijske sestre Kardašijan.

Guza ruske Kim Kardašijan je veća od Sovjetskog Saveza! (FOTO) (VIDEO)

Dve sestre Eli-Džin Kofi i Holi-Dejz kažu da se razlikuju od popularnih rijaliti zvezda jer su zapravo veoma telentovane.

One se bave surfovanjem i takmiče se na Australijan Openu u surfovanju ove nedelje. Međutim, ljudi ne prestaju da pričaju o njihovoj popularnosti na Instagramu.

Trenutno imaju preko milion pratilaca i sve zahvaljujući snimcima sa plaže, prenosi theladbible.com.

- Vidimo zašto nas povezuju sa ovom porodicom. Ali mi smo očigledno talentovane, a ne neverovatno bogate - kaže Eli (22).

One su odrasle putujući u prikolici, a sada se po njihovim slikama može primetiti da žive prilično luksuznim životom.

Školovale su se kod kuće, a zahvaljujući sponzorstvu Bilabonga i mogućnosti da postanu IMG modeli, one sada lete avionima, ispijaju koktele i lepo se provode.

Veoma su ambiciozne i nadaju se da će se jednog dana kvalifikovati za profesionalnu turneju.

(Telegraf.rs)