Živeli su sa roditeljima, a onda su rešili da sagrade svoju kuću: Od dva kamiona i malo para napravili su san snova (FOTO) (VIDEO)

Od dva kamiona napravili su jednosobnu kućicu od 75 metara kvadratnih

Mladi dizajner Kervin Oven (22) i njegova devojka Megan, napravili su sebi jedinstvenu kućicu i to bez hipoteke i kredita, i to od dva kamiona od 6.500 evra.

KUĆA IZ SNOVA ZA 1.000 evra: Ne samo da je moguće, nego stiže na vašu adresu i montira se za 2 dana! (FOTO)

I Kervin i Megan su živeli sa roditeljima u Velsu i nikako nisu bili u mogućnosti da uzmu pozajmicu od banke kako bi sebi obezbedili dom, ali su zato došli na genijalnu ideju.

Oven, i sam dizajner nameštaja, primio je od prijatelja poklon u vidu masivnog kamiona, u zamenu da njegovoj ženi napravi nameštaj, a zatim su kupili još jedan kamion, koji su im zatim služili za građu.

Od dva kamiona napravili su jednosobnu kućicu od 75 metara kvadratnih, sa kuhinjom, sobom, kupatilom i dnevnim boravkom. Čak su sačuvali dovoljno novca za dozvolu za gradnju, budući da se ovaj objekat trenutno vodi kao privremeni i nalazi se na imanju njihovih rođaka u Velsu.

Skoro sve u kući je ručni rad. Pored pomenutih izdataka, dodatni novac morali su da izdvoje samo za delove kuhinje, kupatila i još nekih pojedinosti.

Tamošnja voditeljka Sara Bini je u okviru svog šoua "Kako živeti bez hipoteke" posetila ovaj mladi i kreativni par i napravila o njima reportažu, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)