Žrtva srpskog ku*čenja (FOTO)

Naučno-istorijsko sagledavanje situacije u kojoj se nalazimo

Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne, a među njima, naravno, i Srbe. I reče Bog Srbima:

-Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom, neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova! I još reče Bog: "Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg!"

I tako Srbi godinama hodiše po Jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče:

- Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Štaviše, reče glavni Srbin:

- Hajde da se nastanimo usred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja!

I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: "Aman, Srbistanci, daj samo da prođemo tuda, pa da pljačkamo bogatu zapadnu Jevropu!" Srbi odgovoriše: "Kurac da prođete! Satreše nas. Posle pet vekova, izbi buna. Turci vele: "Evo vam primirje". Srbi vele: "Evo vama kurac!"

Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: "Aman, Srbi, deset puta smo veći od vas, predajte se!" Odgovor je glasio: "Predamo se, kurac bre!" Satreše nas.

Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: "Kurac pakt!" Nemačka kaže: "Dobićete po pički!" Srbija kaže: "Dobićete vi kurac, i to tvrd!" Za mnogo godina satreše nas.

Ameri rekoše: "Dajte bazu na Kosovu!" Srbin reče: "Damo vam kurac na Kosovu, i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite!" Satreše nas.

NATO viče: "Uđite u naš pakt da vas ne bismo smoždili!" Mi vičemo: "Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt! Nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac!"

Epilog se da naslutiti...

(Telegraf.rs)