Siledžija udario druga u školskom hodniku, a onda mu se to obilo o glavu, bukvalno! (VIDEO)

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda je nasilnik udario dečaka

Jedan dečak je u školi napao drugog dečaka, ali nije očekivao da će postati žrtva sopstvenog napada. Snimak ovog incidenta privukao je veliku pažnju na internetu.

Masovna tuča na svadbi: 50 ljudi se tuklo čak 20 minuta, sve dok jedan od njih nije završio u komi! (VIDEO)

Jutjub je u petak objavio video koji je pregledan preko 100.000 puta, na kome se vidi kako dečak koji nosi crnu majicu napada svog druga koji je obučen u belo, dok su išli niz hodnik.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda ga je nasilnik udario. Međutim, dečak u belom je odlučio da uzvrati pa je na kraju svog napadača u crnom oborio na zemlju i uradio.

Prošle godine je na desetine bajkera došlo da podrži sedmogodišnjeg dečaka koga su napali nasilnici dok je išao da pošalje pismo. Derena Stivensona su nasilnici presreli i počeli su da bacau kamenje na njega. Dečak je na svu sreću uspeo da se oporavi od napada, a oko 40 bajkera mu je ispričalo da su i oni bili žrtve nasilja kada su bili mali.

Deren i njegov prijatelj Konor su mesecima pre napada trpeli maltretiranje, prenosi ladbible.com. Njegova majka se zahvalila bajkerima što su poslali poruku da je nasilje neprihvatljlivo.

Video možete da pogledate OVDE.

(Telegraf.rs)