Ova beba izrasla je u najvećeg monstruma u istoriji (FOTO)

Smatra se, da je majka bila jedina osoba koju je tokom čitavog života voleo

Ova beba rođena je u austrijskom gradiću Braunau 20. aprila 1889. godine, kao četvrto od ukupno šestoro dece carinskog činovnika Alojza Hiltera i njegove žene Klare (rođene Pelcl).

ZAPANJUJUĆI IZVEŠTAJ O HITLERU: Zbog ovih stvari je postao najveći zlotvor kojeg svet pamti (FOTO)

Sada već pogađate o kome je reč. Od sve dece preživeli su samo Adolf, i sestra Paula. Alojz je bio vanbračni sin Ane Marije Šiklgruber, a u svojoj četrdesetoj godini života je promenio prezime u Hitler, koje znači "sitni sopstvenik",

Alojz se po treći put ženi i to svojom bliskom rođakom Klarom Pelcl, koja je još od 1876. godine, sa navršenih šesnaest godina, počela da radi kao služavka u domaćinstvu Alojza Hitlera.

Porodični život porodice Hitler bio je bez imalo harmonije i sreće. Naime, Alojz se sve vreme trudio da svoj jaki status, koji je imao na poslu, prenese i u kući. Shodno tome, on je težio da bude autoritativan i zapovednički nastrojen suprug i otac.

U sećanjima Hitlerovog polubrata Alojsa i polusestre Anđele, očuvalo se sećanje na surov očev odnos prema Adolfu i na teške batine koje je morao da podnese. Adolfova majka, inače njihova maćeha, pokušavala je da zaštiti sina: „Videvši da otac ne može da savlada svoj neobuzdani gnev, uplašena, odlučila je da zaustavi to zlostavljanje. Poturila je svoja leđa i tako pokušala da zaštiti Adolfa, ali to nije moglo da ga spase očevih udaraca.“ Činjenica, koja zaista potvrđuje da je Adolf voleo svoju majku više od oca jeste njegov iskaz u knjizi „Moja borba“: „Poštovao sam svoga oca, ali sam voleo svoju majku.“

Smatra se, da je majka bila jedina osoba koju je tokom čitavog života voleo, što je bitno uticalo na razvoj Adolfovog karaktera.

Mnogi smatraju da korene užasa u Trećem rajhu i logorima smrti treba tražiti upravo u detinjstvu Adolfa Hitlera, i u odnosu koji je imao sa ocem, od kojeg je i nasledio klonost ka nasilju.

(Telegraf.rs)