Ova prelepa devojka umire u najgorim mukama: Mislila da pati od zubobolje, a onda shvatila da ima jezivu bolest (FOTO)

- Svakodnevno se mučim, ali ne želim sada da umrem - navela je Dženi Ju (28)

Devojci koja je u početku verovala da pati od zubobolje lekari su rekli da ima još malo vremena na ovom svetu, jer joj je dijagnostikovan tumor vilice.

Nije mogao da hoda, ni da ide u WC, zbog tumora od 60 kg na testisima! Lekari se 8 sati borili sa gromadom, ali kraj je ipak tragičan (VIDEO)

Dženi Ju (28) iz Bankoka prve bolove je osetila u novembru 2015. godine. Hemioterapiju je otpočela u martu prošle godine pošto joj je data dijagnoza - ali je tumor nastavio da se širi i uništava njeno lice. Ali prošlog meseca, tumor je iznenada postao još agresivniji - lice joj je skoro celo natečeno, što uzrokuje svakodnevno krvarenje nosa i ispadanje zuba.

Dženi ne može da priča ni da jede i neprestano je u kući.

- Ovako izgleda umiranje, to je bolno mučenje i neprestano imam napade. Moji roditelji zbog mene nigde ne smeju da mrdnu, jer ostaju sa mnom da mi pomažu - smatra Dženi.

- Volela bih da imaju pauzu ponekad - navodi Dženi. - Ne znam zbog čega mi se ovo dogodilo. Ništa ne mogu da jedem, čak mi je i od kaše loše, a voće ne mogu da žvaćem. U ustima imam čireve. Ne mogu sama da hodam.

Za operaciju je prekasno.

- Svakodnevno se mučim, ali ne želim sada da umrem. Ne znam zašto prosto ne mogu da ga iseku!?

Ona je do sada prošla kroz 10 serija hemioterapije, ali tumor nije reagovao dobro da bi se zaustavilo njegovo širenje ili da dođe do remisije. Doktori u Seulu, u Južnoj Koreji su još u ranoj fazi isključili mogućnost da je operišu jer bi operacija bila nemoguća.

Dženi i pored svega misli na svoje roditelje, jer ne želi da im bude teret, pa se nada da će imati pomoć nekog stručnog lica.

(Telegraf.rs / Izvor: ladbible.com)