IZDUVAJTE SE: Novi hotlajn pruža uslugu svađanja sa operaterima!

Servis koji se zove "Schimpf-los" (na nemačkom: ispsujte) omogućava ljudima da se na operaterima, koji su im potpuno nepoznati, izduvaju i oslobode stresa

Šef vam zadaje muke na poslu? Žena ne može da prestane da zvoca kod kuće? Da li ponekada jednostavno želite da se na nekome istresete, bez bojazni o društvenim posledicama koje će to možda izazvati?

Možete da prestanete da se brinete, jer Nemci su uveli poseban hotlajn koji omogućava ljudima da se istresaju na operatere - koji će ih svesrdno provocirati da ih psuju, da na njih urlaju, da se deru do mile volje - za izvesnu novčanu nadoknadu koja se, naravno, plaća preko računa za telefon. Minut košta 1,49 centi.

Ovaj servis se zove "Schimpf-los" (prevod sa nemačkog bi mogao da glasi "ispsujte"), i predstavlja inovativni novi telefonski servis koji vas stavlja žicu na žicu sa operaterom spremnim 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini da primi sav jed koji možda osećate kako se akumulira u sebi.

- Mi ne osuđujemo ljude koji su ljuti - kaže Ralf Šulte, jedan od tvoraca ovog servisa. - To se dešava, prirodno je. Sa nama, možete da se izduvate bez ikakvih posledica.

41-godišnji preduzetnik uspostavio je "Schimpf-los" zajedno sa Aleksanderom Brandenburgerom, nakon što su bili inspirisani svojom sopstvenom dnevnom rutinom prepunom stresa.

Shvatili su da njihova ideja može pomoći ljudima da izbegnu konfliktne situacije na poslu i kod kuće, stvarajući alternativno mesto na kome se može osloboditi tenzije.

- Ako ste pod stresom na poslu, odlazite kući i istresate se na ukućanima, iako oni nisu ništa krivi. Sada se to više neće dešavati - kaže on.

Naravno, i ovo može biti predmet spora sa ženom. Prvenstveno kada na kraju meseca u sanduče upadne račun za telefon.

(Telegraf.rs)