UZNEMIRUJUĆE: Bodi-bilderu umalo amputirana ruka zbog ujeda pauka (FOTO)

"Osetio sam blago peckanje i pomislio da me je ožarila kopriva, ali sam onda ugledao dve rupe od ugriza. Gotovo iste sekunde ruka je krenula da raste i dobio sam temperaturu, mislio sam da ću umreti ili da će mi u najgorem slučaju amputirati ruku", rekao je Geri Medou iz Britanije

Geri Medou (33), bodi-bilder iz Velike Britanije, zamalo nije izgubio ruku kada ga je ujeo najotrovniji britanski pauk čiji je otrov jačine otrova crne udovice.

Odmah nakon ujeda, ruka mu je naglo otekla, a u bolnici su mu lekari čak rekli kako postoji mogućnost da mu je amputiraju.

Na svu sreću, raznim lekovima i protivotrovima koji su mu ubrizgali, lekari su uspeli da spasu njegov ekstremitet. Prisećajući se nemilog događaja, Medou je istakao kako je ugriz jedva osetio.

- Osetio sam blago peckanje i pomislio da me je ožarila kopriva, ali sam onda ugledao dve rupe od ugriza. Gotovo iste sekunde ruka je krenula da raste i dobio sam temperaturu, mislio sam da ću umreti ili da će mi u najgorem slučaju amputirati ruku - priseća se Geri Medou iz Britanije.