NAJBIZARNIJE VESTI 2012: Beba đavo, dete sa kozjim nogama i ovca koja je rodila psa (FOTO) (VIDEO)

Pred vama su crne komete koje će zbrisati svet, najmršavija žena na svetu teška samo 25 kilograma, uznemirujuće transformacije vojnika, slike narkomana pre i posle droge i mnoge druge priče koje su vas šokirale, ostavljale bez teksta, zacenjivale od smeha, unosile grozu u vašu sporovoznu kolotečinu od života i podizale svaku dlaku na vašem telu

IZA NAS JE UZBUDLJIVA GODINA! Telegraf je 16. januara počeo sa radom, Boris Tadić i Demokratska stranka su pali sa vlasti, uhapšen je Miroslav Mišković, preživeli smo smak sveta...

Međutim, sve ove "bitne" vesti ostale su u senci bebe koja se smeje kao satana i bljuje vatru, deteta sa kozjim nogama, ovce koja je rodila psa, koze sa ljudskim licem i osam nogu, ali i drugih vesti koje su vas šokirale, ostavljale bez teksta, zacenjivale od smeha, unosile grozu u vašu sporovoznu kolotečinu od života i podizale svaku dlaku na vašem telu.

Koje su to, onda, priče koje bismo mogli da izdvojimo kao najbizarnije u ovoj prestupnoj 2012. godini?

Spremite se, polećemo!

1. BEBA ĐAVO: Dete staro mesec dana hoda, smeje se kao satana i bljuje vatru (FOTO)

Početkom novembra, internet je pogodila prava oluja, digitalna verzija sada već zloglasne "Sendi": jedna Kolumbijka je utvrdila da je rodila sina koji ima samo mesec dana, a već se skriva u koferima, frižideru i veš-mašini, smeje se kao odrastao čovek i kikoće kao sam đavo.

2. “ĐAVO MI JE NAREDIO”: Majka bebi pojela mozak i prste! (VIDEO)

Da se čovek naježi od strave i užasa! Oti Sančez iz San Antonija u Teksasu rodila je dete i samo mesec dana kasnije nesrećnom biću pojela mozak i tri prsta sa leve noge. Horor!

3. “RODILA SAM MONSTRUMA”: Dobila bebu sa kozjim nogama – po četvrti put (FOTO)

- Nikada ništa slično nisam video. Juče je koza okozila dva mladunčeta, jedno je bilo normalno, a  drugo se rodilo sa jednim okom. Ništa mi nije jasno, zaista - rekao je tad začuđeni farmer iz Indije.

(M. B.)