HAJTEK MEDIJUM: Isteruje đavola preko Skajpa (VIDEO)

Sveštenik Bob Larson je u protekle četiri decenije izvršio preko 20.000 obreda i tvrdi da je moguće isterati đavola preko interneta

Velečasni Bob Larson, iz Skotsdejla u Arizoni, 60-minutni obred isterivanja đavola preko Skajpa naplaćuje 220 evra.

Larson je u protekle četiri decenije izvršio preko 20.000 obreda i tvrdi da je moguće u ovakve obrede uključiti modernu tehnolohiju kao pomoćno sredstvo.

Skeptici smatraju da je opsednutost demonima samo šou koji lakrdijaši izvode da bi nekoga zabavili, ali Larson demantuje ovakve tvrdnje.

- To postoji. Nema razloga da neko izvodi predstavu o opsednutosti. Zbog čega bi to iko radio? Ne razumem - izjavio je Larson.

Velečasni Isak Krejmer, direktor Internacionalne katoličke asocijacije za isterivanja đavola, ipak smatra da ova tehnika nije moguća i da se đavo ne može preko interneta isterati iz čoveka.

- Ukoliko je osoba opsednuta, demon joj neće dozvoliti da sedne ispred računara, znajući da to predstavlja opasnost za njega. Veće su šanse da će u tom trenutku baciti monitor i unitištiti sve - objasnio je Krejmer.

Ipak, Larson u svojoj arhivi poseduje više snimaka isceljivanja, a za priloženi snimak tvrdi da se radi o Norvežaninu iz kojeg je isterao četiri demona preko Skajpa.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)