SA BRADOM SAM SEKSI: Ova žena obožava svoje dlake (VIDEO)

Harnam Kaur, iako pati od hormonskog poremećaja, sa svojom bradom i dlakavim telom se oseća žensvenom i seksi, i voli svaki deo sebe

Harnam Kaur (23), iz Berkšira u Engleskoj, bori se sa maljavošću od svoje 11 godine, koja je posledica hormonskog disbalansa nastalog usled sindroma policističnih jajnika.

Malje su se brzo širile po grudima, rukama i licu, pa je u svom okruženju postala predmet ruganja i provociranja. Čak je putem interneta dobila pretnje smrću od nepoznatih osoba.

U tinejdžerskom dobu proživljavala je traume, pa je na sve moguće načine pokušavala da prikrije svoje mane. Dva puta nedeljno skidala je malje voskom, a povremeno ih je izbeljivala, pa čak i izbrijavala.

Malje su ipak postajale sve deblje i gušće, da nije želela da izađe iz kuće, a neretko je pomišljala i na samoubistvo.

U svojoj 16 godini odlučila je da promeni svoj pogled na svet i u tome joj je pomogla nova religija. Kaurova je promenila veru i posvetila se sikizmu, religiji u kojoj je sakaćenje dlaka na telu zabranjeno.

- Sada se nikada ne bih vratila u prošlost kada sam skrivala dlake, jer mene je takvom Bog stvorio i ja sam zbog toga srećna - izjavila je Kaurova.

Njeni roditelji su bili zabrinuti da devojku sa bradom niko neće želeti da oženi, niti će je iko zaposliti, ali ona je istrajala u tome da sama donosi svoje odluke.

Sada radi u sikističkoj osnovnoj školi kao asistent učitelja i što je najvažnije od svega, oseća se ženstvenom i seksi, i voli svaki deo sebe.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)