Džinovska zadnjica Srpkinje Nataše ne prestaje da raste: Njena pozadina premašila je i 2 metra, pucali su kreveti i stolice, ali i muškarci

Za četiri godine imala je tri operacije

Nataša Kraun je Srpkinja iz Švedske koja je očarala svet svojom mega zadnjicom. Za oko godinu dana uspela je da je uveća za više od 10 centimetara, pa je sada u obimu čak 203 centimetara.

I ne namerava da stane. Kad god se pogleda u ogledalo, čini joj se da njena guza može da bude još veća. I misli da žene baš tako treba da izgledaju, a ne kao mršavice Šveđanke.

Ona ne radi samo na ovom delu tela. Postala je bukvalno zavisna od plastične hirurgije, pa je uvećala i grudi, usne, bradu, jagodice.

- Lomila sam stolice svojom guzom, lomila sam krevete, ali i ljude - pričala je u jednom američkom šou programu.

Za četiri godine imala je tri operacije.

- Nakon prve operacije bila sam presrećna. Posle šest meseci rekla sam hirurgu da je uradio odličan posao, ali da želim još. I on je rekao: "OK". Planirali smo drugu operaciju. Znala sam da što više sala budem imala, biću veća, pa sam odlučila da se ugojim. Volim da jedem, ugojila sam se 20 kilograma i onda sam otišla na drugu operaciju - hvali se Nataša.

Nije samo njena guza porasla, već i broj fanova na instagramu. Ona tamo bez ikakve zadrške pokazuje čime raspolaže, a verno je prati 318 hiljada korisnika.

Osim guze, nastaviće da radi i na grudima, jer želi da ih podigne i poveća. Sada su, kaže, suviše opuštene.

Ali, od primarnog cilja ne odustaje.

- Cilj mi je da imam najveću zadnjicu na svetu i ništa me u tome neće zaustaviti - kategorična je Nataša.

No, ima i poteškoća. Za gostovanje u jednoj TV emisiji za nju su morali da rezervišu dva mesta u avionu. Požalila se da ne može ni da spava na leđima...

VIDEO: Ok Nataša, hvala... Majstore, molim te novogodišnju muziku i dedamrazice što u nesvest bacaju irvase

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)