≫ 

Ova Srpkinja ima guzu od skoro 2 METRA, i hoće još veću! Neće stati dok ne bude vlasnica najveće zadnjice na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Nataša živi u Geteborgu, tri puta je povećavala guzu, i kaže da se zbog toga oseća seksi

  • 23

Nataša Kraun (26), Srpkinja iz Geteborga ima samo jedan cilj u životu - da ima najveću guzu na svetu, a iako je mnogima njena džinovska zadnjica čiji je obim 190 centimetara, odvratna, drugi su oduševljeni, a Nataša kaže da želi još veću.

Šveđanka srpskog porekla zbog svog cilja, trenutno je na dijeti zbog koje jede neverovatne količine hamburgera, testenine i pice. Visoka je 1.55 metara, a teška 130 kilograma.

PROGOVORIO ĆAZIM! Osmani otkrio istinu o druženju sa Teodorom, pa uputio i poruku njenim roditeljima!

Prvu operaciju pozadine Nataša je imala sa 20 godina, i sama priznaje da je zavisna od plastične hirurgije.

Nataša je visoka 1.55 metara i ima 130 kilograma Printskrin: Instagram natasha_crown_official___

- Prva stvar koju uradim svako jutro je da stanem ispred ogledala i pogledam svoju guzu. Možda imam dismorfiju ili tako nešto, ali meni zaista ne izgleda toliko velika, i definitivno želim još veću - kaže Nataša.

- Do sada sam imala tri operacije uvećavanja zadnjice. Obožavam svoju veliku guzu, zbog nje se osećam moćno i seksi. Volim kada se pomera i skače dok hodam - objašnjava Nataša Kraun i priznaje da se njeni roditelji protive plastičnim operacijama.

Šveđanka srpskog porekla mašta da ima još veću guzu Printskrin: Instagram natasha_crown_official___

- Najviše su zabrinuti za moje zdravlje i stalno mi govore da moram da razmišljam o tome da ću jednog dana imati svoju porodicu. Teško im je da gledaju kako se menjam i ponekad su veoma surovi i kažu mi: "Izgledaš kao krava". A ja im uvek odgovorim: "Kako to možete da kažete rođenoj ćerki" - izjavila je Nataša.

Natašu neki podržavaju dok je drugi kritikuju Printskrin: Instagram natasha_crown_official___

Međutim, ona ne namerava da stane. Iako je mnogi kritikikuju i stiču da se njena opsesija pretvorila u bolest, i da izgleda groteskno, Nataša tvrdi da će nastaviti sa povećavanjem... jer to je čini srećnom.

Šveđanka je na dijeti i jede samo hamburgere, pice i testenine Printskrin: Instagram natasha_crown_official___

Izgleda da se mnogima sviđa Nataša u ovakvom izdanju i ona na Instagramu ima skoro 300.000 pratilaca.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    9. novembar 2017 | 14:07

    Izgleda da novinari u Srbiji ,osim te teme ,nista drugo ne znaju da pisu !Jadno i zalosno !Vise nema dobrih i talentovanih novinara ,niti novina koje ista vrede .Jeftine starlete ,kriminalci i pornografija je jedina tema o cemu se pise .propala zamlja !

  • Јасмина

    9. novembar 2017 | 15:45

    Сачувај Боже,да ли је она свесна колико је накарадна.Баке од 80 година боље изгледају.Да сам јој родитељ,забринула бих се за њено ментално стање и послала је на лечење...

  • Доротеа

    9. novembar 2017 | 13:18

    Грозно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA