Snimak s Google Mapsa: Auto Street Viewa sudario se s motociklistom pa pobegao?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saobraćajna nesreća dokumentovana je na samim Google kartama

Aplikacija Google Street View može postati prava riznica bizarnih trenutaka uhvaćenih kamerom, ali je ovaj poseban po tome što je u njemu učestvovao automobil koji snima ulice.

Naime, jedan korisnik Reddita podelio je snimak bizarnog incidenta u kojem auto Google Street Viewa učestvuje u saobraćajnoj nesreći, a, sudeći prema snimkui, udario je motociklistu nakon čega je pobegao s lica mesta.

Neobičan incident

Saobraćajna nesreća dokumentovana je na samim Google kartama s detaljnim snimkom na kom se vidi kako se motociklista polukružno okreće i kako ga zatim s motora sruši automobil Google Street Viewa.

undefined

Iako korisnik Reddia koji je objavio snimak nije objavio koordinate, javio se drugi koji je napisao da je prepoznao lokaciju te da se incident dogodio u mestu Jup Amadi u Senegalu, piše Index.hr.

"Zamislite da se Google Street View koristi kao dokaz", napisao je jedan korisnik Reddita, dok je drugi dodao: "Kako je ovo dospelo na Google? Ne učitavaju se u stvarnom vremenu, zar ne? Mislim da bi se auto vratio i prošao ponovo tim područjem da bi imali čistu verziju za upload? Ili barem zamaglili ovo, ali možda im je samo promaklo".

Kad bi otišli kod šefa i rekli da su "upravo udarili" nekog pa da treba da se verovatno vrate i ponovo slikaju to područje, moguće je da bi izgubili posao.

"Pretpostavljam da vozač nikada nije prijavljen ovo i nemaju osobu koja zapravo pregledava sve slike koje su snimili za Street View", dodao je treći korisnik.

(Telegraf.rs)