ZA DOBRO JUTRO: Pas izgubio svoju vernu drugaricu, a onda je dobio plišanu igračku koja liči na nju (FOTO)

Psić ju je odmah prihvatio kao novog člana porodice i čistio joj lice svaki put nakon što bi pila mleko iz flašice. Postali su nerazdvojan par

Dobro jutro! Padi je čivava sa posebnim potrebama koja je spasena kada je pokušala da pređe autoput sa četiri trake. Padi je bio jako gladan, a nije mogao ni normalno da hoda zbog oštećenja kičme. Na svu sreću, sve je dobro završilo, a Padi je dobio novi dom. Nekoliko meseci nakon udomljavanja, dobio je i jednu posebnu prijateljicu - jagnje Lili.

ZA DOBRO JUTRO: Iako su joj izvadili oba oka, ova hrabra maca nije izgubila životnu radost (VIDEO)

Dok je bila u maminom stomaku, Lili nije imala dovoljno prostora pa joj se nogice nisu normalno razvile. Mama ju je zbog toga kasnije odbila, a Lili se preselila u kuću u kojoj je živeo i Padi.

Psić ju je odmah prihvatio kao novog člana porodice i čistio joj lice svaki put nakon što bi pila mleko iz flašice. Postali su nerazdvojan par, prenosi Index.hr.

- Lily je bila njegovo jagnje. Često bi znao znao da legne pored nje, da se mazi i da joj pravi društvo. Isto tako je i Lili uvek tražila Padija po kući. Obožavali su se - ispričala je vlasnica Džanel Džensen.

Nažalost, nakon 15 predivnih meseci, malena Lili je uginula, a psiću Padiju se svet srušio, prenosi thedodo.com.

Ostao je bez svoje najbolje prijateljice, a kako bi ga bar malo smirili, pronašli su mu zamenu za Lili - plišanu igračku koja izgleda kao ona.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)