Najpoznatije sedmorke na svetu su ceo život provele zajedno, a onda su se razdvojili zbog velike prekretnice u životu (VIDEO)

Iako im teško pada odlazak od kuće i roditelja, braća i sestre su srećni je imaju jedni druge kao podršku tokom ovog novog perioda svog života

Četvoro dece od Mekojevih sedmorki napustili su prošle godine porodično gnezdo. Naime, brucoši Džoel, Nejtan, Kelsi i Natali su se preselili u studentske domove u Hanibal-LaGrange Univerzitetu, prenosi Associated Press.

KLINCI PEVAJU RUSKU HIMNU: Ne znamo da li bolje izgleda ili bolje zvuči, jednostavno je fenomenalno (VIDEO)

Škola u Misuriju je ponudila besplatne školarine za sedmorke, ubrzo nakon njihovog rođenja. Otac Keni Mekoj je izrazio zahvalnost univerzitetu koji je preuzeo na sebe da njegovoj deci plati školovanje.

- Verovao sam Bogu da on ima plan za svakog od njih, a meni je ostalo samo da se nadam i molim da će se njegovi planovi ostvariti za svakog od njih - rekao je on na konferenciji za novinare koja je održana na Univerzitetu, prenosi AP.

Iako im je odlazak od kuće 2016. godine teško pao, braća i sestre su zadovoljni jer imaju jedni druge kao podrušku tokom novog perioda svog života.

- Roditelji su uvek bili osobe na koje smo mogli da se oslonimo, ali sada moramo međusobno da se podržavamo. Kada su braća i sestre pored mene kao da je mali deo doma samnom - rekla je Kelsi.

Ipak, tinejdžeri su uzbuđeni što počinju da istražuju nove puteve u životu, kao i karijere.

- Konačno smo u prilici da sami pronađemo svoje puteve - rekao je Džoel.

Nakon što je sedmoro braće i sestara završilo srednju školu, Aleksis i Kenet su odlučili da ostanu bliže kući i da idu na lokalni koledž, dok je Brendon odlučio da se pridruži vojsci.

Roditelji Keni i Bobi ne misle da će im "gnezdo" uskoro ostati prazno, ali su ubuđeni zbog novog poglavlja u životima svoje dece, prenosi people.com.

Porodičnu fotografiju pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)