Objavila je seksi selfi i mislila da će svi gledati nju: Ali, fotka je blam godine zbog onoga što se nalazi iza devojke (FOTO)

Možda je krajnje vreme da dobro obratimo pažnju pre nego što nešto objavimo na društvenim mrežama

Mlada dama, koja na Tviteru koristi nadimak MemeFord, prošlog vikenda je proslavila rođendan, a pošto se sredila za proslavu, odlučila je da napravi selfi u kupatilu. Zauzela je zavodljivu pozu, fotografisala se i objavila sliku, a nakon što su krenuli komentari, znala je da je nešto gadno zabrljala.

Muškarac pao sa 5. sprata da bi napravio dobar selfi: Završio u bolnici sa brojnim prelomima

Naime, na slici se vidi kako iza nje leži (polu)gola prijateljica u besvesnom stanju. Ubrzo se razbuktala prava rasprava o tome da li je devojka bolesna, preterala s alkoholom ili je odlučila zaseniti slavljenicu tako što je iz prikrajka gurnula svoju guzu.

- Pa zašto bih propustila trenutak za savršenu fotku. Zar je problem što joj se vidi zadnjica? Svi ih imate, što se pravite fini? Ovako se odrasle devojke zabavljaju, gledajte svoja posla - poručila je Meme.

Kako su priču tek sad ulovili strani mediji, Meme se još jednom oglasila da poruči da su sad stvari stvarno izmaknule kontroli.

(Telegraf.rs/Index)