ZA DOBRO JUTRO: Merkati su se okomili na bundevu, ali samo jedan na slici je najveći i najgladniji lopov. Pogodite ko! (FOTO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Dobro jutro! Na Zapadu se obeležava praznik Noć veštica, a iz ove proslave nisu izuzete ni životinje u zoološkom vrtu. Dakle, svi stanovnici zoo vrtova u Engleskoj i Nemačkoj su dobili svoje bundeve, ali kao i uvek, ima onih koji nisu sasvim zadovoljni svojim delom.

ZA DOBRO JUTRO: Mali crni nosorog se tek rodio, ali igra najbolje fudbal u celom zoološkom vrtu (FOTO)

I da, to se najviše primećuje u ovoj ekipi merkata. Oni imaju svoju bundevu i svi zajedno je jedu, ali neko od njih bi ipak voleo malo više za sebe. I ne boji se nimalo izrezbarene "strašne" bundeve.

"Najveći lopov" je pokušao da se sakrije i odradi svoj "zločin" do kraja, tako što će podmetnuti nekom drugom svu krivicu...

Ali, nije mu uspelo. Ipak je uhvaćen na delu...

Prijatno, merkati! Kako neko uopšte može da se ljuti na vas kada ste neodoljivi.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)