PLAKALE, VRIŠTALE, BACALE MU SE PRED NOGE I U NESVEST: Ovako izgleda kad pored žena prođe Kim Džong Un (FOTO)

Vođa Severne Koreje poželeo da vidi kako izgleda novi trening centar, a osećao se kao rok pevač

Muzičke i zvezde Holivuda, pomerite se u stranu - titulu najvećeg idola planete ipak nosi jedan vođa. Lider Severne Koreje Kim Džong Un doživeo je od naroda takvo divljenje, radost i sreću da bi mu na tome mogle pozavideti sve kolege.

Brzo plane i mrzi da gubi, kada je ljut - ne razmišlja o posledicama: Kim Džong Un je pohađao elitnu školu u Evropi, a ovakav je bio kao dete (FOTO) (VIDEO)

Kim je posetio renovirani Učiteljski trening centar u Pjongjangu koji je bio krcat studentima i zaposlenima koji su se načičkali u holu.

Stotine devojaka u publici od sveg srca su aplaudirale Kimu dok je prolazio trening centrom, a neke od njih su vrištale i plakale od sreće dok im se šmekerski osmehivao.

Kim je u društvu čuvenih saradnika iz državnog vrha (koji večito hvataju njegove reči i prenose ih u sveščice) bacio pogled na bazen u kome su trenirale reprezentativke Severne Koreje.

Potom je obišao slušaonice i administraciju (pregledajući čak i kvalitet stolova) a onda je prisustvovao jednom predavanju.

Fotografije lidera Severne Koreje objavljene su istog časa kada je američki državni sekretar Reks Tilerson upozorio svoju zemlju na opasnost udara iz Pjongjanga.

Koliko Korejci obožavaju svog vođu najbolje govori podatak da navodno "gutaju" sve što im režim servira, pa čak i to da Kim može da kontroliše vreme i prirodu.

Domaće agencije objavile su nedavno sliku na kojoj se vidi kako Kim Džong Un stoji na vrhu planine Pektu u lakovanim cipelama.

- Ovo je bio lep i sunčan dan 'bez presedana'. Za njega je zaslužan naš komandant koji kontroliše prirodu - objavila je agencija KCNA.

(Telegraf.rs)