Plejboj zečica Tanja u kandžama manijaka i FBI-a: Lažno se predstavio i ponudio brdo para za poziranje, pa joj poslao sliku svog penisa (FOTO)

Tanja Brokman morala da potraži zaštitu FBI, policija privela muškarca koji se lažno predstavljao

Poznata nemačka Plejboj zečica Tanja Brokman upletena je u FBI istragu nakon što je policiji prijavila slučaj seksualnog uznemiravanja i lažnog predstavljanja jednog muškarca preko mejla i Skajpa.

Brokmanova je za Bild potvrdila da je doživela veliku neprijatnost u koju je, nažalost upletena i jedna poznata kompanija, ne njenom krivicom.

- Nedavno sam na i-mejlu zatekla pismo jednog gospodina koji je navodno zastupnik firme "Major model" i poznatog modnog magazina "Harper's Bazaar". Ponudio mi je 6.500 evra za poziranje u kupaćem kostimu unutar stranica magazina, kao i 17.000 evra za malo slobodniju sliku za naslovnu stranu. U startu sam pomislila da je ova cifra nerealno visoka i bilo mi je sumnjivo. Potom sam nastavila da čitam mejl od njega u kojem je naglasio da će mi svi troškovi putovanja i u hotelu biti plaćeni - priča u dahu lepa Nemica.

Tanja je dodala kako joj je jedna stvar u mejlu signalizirala da se radi o prevari.

- Menadžer kompanije Major Model insistirao je da pre upoznavanja i potpisivanja ugovora popričamo preko Skajpa. Navodno sa svim modelima to radi. Umalo sam nasela na to. Nisam pristala, a onda sam narednog dana dobila sliku njegovog penisa. Kako često dobijam golišave, ne i nepristojne slike muškaraca, isprva nisam registrovala da se radi o tom menadžeru, a onda sam pogledala adresu i frapirala se. Odlučila sam da slučaj prijavim policiji, jer je ipak u priču upletena i jedna renomirana kompanija - ispričala je Brokman.

Ona je dodala kako je upozorila pomenutu kompaniju na prevaru te da su joj se zahvalili na tome.

- Rečeno mi je da ovo nije prvi put da ih prevaranti koriste u lične, perverzne svrhe. Jako sam srećna što nisam pristala na sve i što nisam otputovala i sebe dovela u opasnost - rekla je Tanja Brokman.

FBI je vrlo brzo nakon prijavljenog slučaja priveo muškarca koji je uznemiravao Plejboj zečicu iz Kelna.

(Telegraf.rs)