Londonska firma nudi da putujete svetom 80 dana i pijete koktele, a treba samo da usput pokupite neke vrlo važne stvari (VIDEO)

Zvuči kao uvod u kriminalistički film i kao ulaznica za neki od svetskih zatvora, ali gospodin kakav jeste, "Mr Foggs" se ne bavi nikakvim ilegalnim aktivnostima

Na stranici londonske firme "Mr Foggs", koja je vlasnik nekoliko popularnih barova i taverni, izašao je konkurs za potragu za svetskim putnikom koji bi u ime "Mr Foggsa" proputovao svet u 80 dana i iz gradova, poput Mumbaja, Hongkonga, Pariza, Njujorka, San Franciska, doneo vrlo važne stvari "Mr Foggsu" u London koje su mu potrebne povodom otvaranja novog bara.

Topi se najstariji led na Arktiku, koji je zamrznut hiljadama godina: Posledice bi mogle biti katastrofalne (FOTO)

Zvuči kao uvod u kriminalistički film i kao ulaznica za neki od svetskih zatvora, ali gospodin kakav jeste, "Mr Foggs" se ne bavi nikakvim ilegalnim aktivnostima, već je samo posvećen hedonizmu svih svojih prijatelja i posetilaca.

Apply for the Chance To Go Around the World in 80 Days with Mr Fogg’s from Inception Group on Vimeo.

Na putu ćete verovatno degustirati džin u raznim kombinacijama i mnogobrojne druge koktele, malo fotografisati i objavljivati to na društvenim mrežama, tu i tamo nešto napisati, a ne sumnjamo kako će vas "Mr Foggs" nagraditi izdašnim honorarom, piše Punkufer.hr.

Ako smatrate kako je napokon došlo vreme da proputujete svet, i to u 80 dana, naravno na tuđi račun, istražite šta sve "Mr Foggs" još nudi i traži od vas, pa se prijavite za avanturu života do 27. avgusta na ovom linku.

VIDEO: Odsekli se od straha kada su pored svojih kreveta videli dva lava

(Telegraf.rs)