Petogodišnjak uradio više od 4.000 sklekova, pa dobio na poklon novi "mercedes" (VIDEO) (FOTO)

Dečak poznat kao "Čečenski Švarceneger" je svoj uspeh posvetio predsedniku

Čečenski lider Ramzan Kadirov poklonio je petogodišnjaku potpuno novi "mercedes" nakon što je uradio 4,150 sklekova.

Rahim Kuriev (5), poznat kao "Čečenski Švarceneger" navodno je sklekove radio 2 sata i 25 minuta, a onda je svoj uspeh posvetio Kadirovu, prenosi Rt.

Dirnut ovim gestom, Kadirov je posetio dečaka kako bi mu uručio "prigodan" poklon za svakog petogodišnjaka: ključeve potpuno novog "mercedes benza" uručio mu je prilikom prvom susreta.

- Ovaj automobil je poklon od Aimane Kadirove (majke lidera), predsednice dobrotvorne fondacije Ahmat Kadirov (liderov preminuli otac), neka te otac vozi u njemu, zaslužujete da putujete u belom mercedesu - rekao mu je lider Čečenije.

Oduševljeni dečak rekao mu je kako bi mogao da uradi 5.000 sklekova ako je potrebno, a onda se popeo na haubu i pokazao svoje umeće.

Rahim je od tada postao poznata ličnost u Čečeniji. Njegov Instagram profil ispunjen je slikama i video zapisima na kojima diže tegove, obara ruke i pokazuje koliko je snažan.

Dok se još uvek ne zna da li je postavio rekord i dok se čeka zvanična potvrda od Ruske knjige rekorda, dečak je sigurno postavio svetski rekord kao najmlađi vlasnik belog mercedesa C klase.

(Telegraf.rs)