Francuski književnik izjavio da žene u pedesetim godinama nisu privlačne, a onda ga je ponizila 50-godišnja novinarka sa fotkom svoje gole zadnjice (FOTO) (VIDEO)

Književnik nakon skandalozne izjave rekao je da to što mu se sviđaju mlađe žene smatra prokletstvom

Francuski pisac Jan Moaks (50) je naišao na osude javnosti nakon što je nedavno izjavio da ne može biti zaljubljen u ženu koja ima 50 ili više godina iako je i sam nedavno ušao u šestu deceniju života, piše BBC.

Književnik je rekao da su mu starije žene totalno neprivlačne.

- Da ne preterujemo. To nije moguće! Previše, previše su stare. Više volim mlađe žene i to je sve . Telo 25-godišnje žene je izvanredno, dok telo žene od 50 godina uopšte nije privlačno - izjavio je književnik za časopis "Mari Kler".

Moaks je naveo da voli da izlazi sa azijskim ženama, posebno sa Korejkama, Kineskinjama i Japankama.

Ovi navodi su izazvali reakciju žena na društvenim mrežama.

Tako je francuska novinarka i rediteljka Kolome Šnek (52) postavila fotografiju svoje gole zadnjice na Instagramu i narugala mu se.

- Evo, zadnjica žene koja ima 52 godine. Koji si ti idiot, ne znaš šta propuštaš - napisala je ispod fotografije.

Komičarka Marina Soa, koja uskoro puni 49 godina takođe se našalila na njegov račun.

- Imam još godinu i 14 dana fore da spavam sa Janom. Daće Bog, desiće se - napisala je Marina.

Francuski književnik je u istom intervjuu dodao i da to što mu se dopadaju mlađe žene smatra prokletstvom jer ga pedesetogodišnjakinje uopšte ne primećuju.

- Imaju pametnija posla nego da budu sa neurotičnim piscem koji samo čita i piše po ceo dan. Nije lako biti sa mnom - zaključio je on.

(Telegraf.rs)